zaterdag 31 december 2016

Het laatste berichtje van 2016

Het gaat hier allemaal rustig zijn gangetje. We gaan ons opmaken voor oudjaar en het vuurwerk. We zitten al weken in het geluid van de vuurwerk-CD. De teckels zijn er helemaal aan gewend. Verder houden we overdag de radio of tv aan zodat er altijd geluid is. Het is hier al een aantal dagen rumoerig met het karbietschieten, maar gelukkig reageren de honden er niet op.

 
Het jaar zit er bijna op. We hebben dit afgelopen jaar weer een fijne tijd gehad met de teckels. Imca is de trotse moeder geworden van ons Teckel Trail O-nest. En onze Donna en Niels zijn de trotse ouders van het Teckel Trail P-nest geworden. En al deze vrolijke en gezonde teckelpups hebben weer fijne baasjes getroffen.

En wat had ik graag in december nog het nieuws gebracht van een loops teefje en een dekking. Maar de natuur denkt er duidelijk anders over, we wachten het rustig af! Het zou mooi zijn als Linda en Inèz volgend jaar moeder mogen worden. Ze zijn beiden in goede conditie en we hebben er reuze zin in!!

Ik ga hier verder niet terug blikken naar de hoogte punten van het afgelopen jaar, ik zou zeggen loop het Blog nog eens rustig door. Ik kijk graag vooruit, we staan immers weer aan het begin van een nieuw jaar. We hopen het komend jaar weer een aantal mensen blij te maken met een Teckel Trail pup!


Ik wens iedereen een leuke jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2017!!!

Let goed op onze viervoeters!!!