maandag 23 oktober 2017

Een berichtje van Teckel Trail Regina - Ruby

We genieten enorm van Ruby (Regina), ze is echt geweldig! Je kunt wel merken dat ze een ruwharige teckel is, absoluut niet bang voor onze Duitse staander draadhaar Badger en de 2 logeerhonden: Saar, een Golden Retriever en Jarna, een 5 maanden oude draadhaar, die wegens ziekte van de bazin onverwachts tijdelijk bij ons kwam wonen. 
De eerste dag keek ze nog een beetje de kat uit de boom en vluchtte snel onder de bank wanneer haar speelkameraden wat te wild werden, maar dat zien we haar haast nooit meer doen. Vooral de staarten van de andere honden zijn heel leuk om mee te spelen. 
Ze eet ongelooflijk goed, binnen no-time heeft ze haar bordje leeg, en groeit dus ook als kool. Weegt inmiddels 2,6 kg. De eerste avond liep ze om half elf naar haar bench om te gaan slapen, en ze heeft ons tot nu toe nog nooit wakker gemaakt. 
Behalve dat ze heel lief is heeft ze ook een willetje, maar dat is juist leuk! Op onze boerderij is natuurlijk van alles te ontdekken: kippen (beetje eng), kastanjes (prikken), een vijver (nat) en natuurlijk heel veel lekkere geurtjes. In het leven van Ruby is nooit een saai moment! Inmiddels zijn de 2 logeerhonden weer naar huis en kunnen we ons gaan storten op de opvoeding van deze dame!  Kortom we zijn super blij met haar!