maandag 11 september 2017

Er is een teefje beschikbaar van het Teckel Trail R-nest

 Alle pups zijn voorlopig gereserveerd!


Er is een teefje beschikbaar van het Teckel Trail R-nest. Welk teefje dat is, dat weten we niet. Er zijn 5 teefjes in het nest, allen zijn wildkleurig. We kregen vandaag een annulering i.v.m. met ziekte van een aanstaande baas.

De toekomstige baasjes mogen op bezoek komen als de pups een leeftijd hebben van 5 weken. Dat is vanaf donderdag 14 september. We horen dan graag of ze een voorkeur hebben voor een pup en of ze ook een tweede keuze hebben. Verder vragen we naar de thuissituatie en de wensen van de baasjes. Als de pups op een leeftijd van 6 à 7 weken zijn, dan hebben we een goed inzicht in de karaktertjes van de pups en de wensen van alle baasjes. Pas dan wordt er gekeken wat de beste match is en wie welke pup krijgt toegewezen. Dit gaat altijd in goed overleg met de aanstaande baasjes.

De pups zijn 10 augustus 2017 geboren. Vanaf 14 september 2017 is het mogelijk om op bezoek te komen, na het maken van een afspraak. We verwachten dat de pups vanaf 5 oktober 2017 het nest mogen verlaten.