vrijdag 11 augustus 2017

Een berichtje van Teckel Trail Qwinda - Quinty



 Het volgende berichtje kreeg ik binnen van de baasjes van Quinty:

Inmiddels ben ik Quinty (Qwinda) al weer 3 weken bij mijn nieuwe baasjes.  Ik was al snel gewend. De eerste paar nachten mocht ik lekker in de baas zijn nek slapen.  Ben gewoon een ondeugend en mijn grenzen aan het verkennen.  Mijn nieuwe vriendin, Luna een labrador van 12 jaar oud, heeft af en toe wel wat mij te stellen. Ze heeft een staart waar je zo lekker in kunt hangen. Jammer dat dat niet mag van zowel Luna als mijn baasjes. 


Na 1,5  week ben ik al meegenomen naar de camping. Hup in de reisbench en in de auto. Kan ik daar ook alvast aan wennen. De baasjes waren trots op mij. Ik heb mij tijdens de reis keurig gedragen. Ik vond het heerlijk op de camping; één grote speeltuin waar heel veel te ontdekken was. Die ronde heuvels bleken tenten te zijn. Daar mag ik mijn tanden niet inzetten. Een bolletje bleek een opgerolde egel  te zijn. Afstand houden dus.

De mensen vonden mij schattig om te zien. Dus kreeg ik heel veel aandacht van de grote mensen en hun kinderen. Mijn baasjes hebben wel opgelet dat ze niet te wild met mij deden.  Mijn behoefte deed ik keurig buiten. 
In de speciale rugzak mocht ik mee naar de grote winkels. Ook een hele belevenis. De flinke regenbui die op een dag viel vond ik iets minder leuk. Dus dit is vakantie. Leuk hoor de hele dag buiten ook al is dat aan een lange lijn.

Ondertussen groei ik goed, leer ik van alles en laat ik mijn baasjes regelmatig lachen om mijn fratsen.