maandag 31 juli 2017

Een berichtje van Teckel Trail Quno - Quno

Ook kreeg ik een berichtje binnen van de baasjes van Quno:


Hier even een berichtje van Quno. Ik heb een hele goede reis gehad in de auto ook al was de reis wel lang. De eerste twee nachten vond ik moeilijk, ik mistte jullie allemaal en heb dat ook wel laten horen. Mijn nieuwe baasjes hebben bij mij geslapen. Daarna was de bench en het huis voldoende vertrouwd en ik slaap nu alle nachten lekker door tot ongeveer 6:00 -7:00 uur.
 

Ik doe erg mijn best zindelijk te worden, poepen doe ik inmiddels buiten en plassen gaat ook steeds beter, soms doe ik t nog op de handdoek. Spelen en ravotten dat is mijn hobby en weet ik moeilijk van ophouden en uitdagen dat is t leukste wat er is. Wat ik echt stom vind is aan de riem moeten lopen, ik kan mij dan behoorlijk schrap zetten, maar ja m'n baasjes winnen t uiteindelijk toch altijd. In de regen lopen vind ik echt verschrikkelijk, weiger dan te lopen en kan dan ook wel aardig piepen, maar ja dan toch maar even snel poepen en plassen want dan mag ik misschien weer snel naar huis. 

Wandelen in het park maar vooral in de duinen vind ik helemaal geweldig, begin al een beetje te wennen aan de autobench, het piepen probeer ik meer en meer achterwege te laten, alleen vergeet ik soms dat het beter is om er mee te stoppen. Maar ja ik moet ook zoveel leren.

Verder vind ik erg leuk om mensen, honden en kinderen tegen te komen eerst even een beetje de kat uit de boom kijken maar dan vind ik het leuk andere honden uit te dagen en me lekker te laten vertroetelen door al die mensen die vallen voor mijn charme in het winkelcentrum.


Favoriet is 's avonds op schoot bij een van mijn baasjes, alle ervaringen verwerken dromen over en mooie fijne toekomst en soms piepen en zuchten in mijn slaap als ik bedenk wat ik allemaal nog leren moet.