woensdag 9 november 2016

De Puppy Planning voor 2017

Het jaar 2016 begint al weer op zijn eind te lopen, dus kijken we vooruit wat het nieuwe jaar ons gaat brengen. Als alles gaat zoals we denken, dan verwachten voor volgend jaar twee nestjes aan het begin van het jaar.

Onze Linda  (Teckel Trail Linda) kan ieder moment loops worden. Ze mag dan voor het eerst gedekt worden en een nestje krijgen.  Linda  is wildkleurig met een topvacht en een mooi baardje. Ze is prachtig gebouwd en heeft een super gangwerk.  Linda is vrolijk en actief. Ze heeft een heel lief  en zacht karakter, ze kijkt even de kat uit de boom. Linda is heel aanhankelijk en  ze knuffelt graag.

Onze Inèz (Ferlin uit het Heksenspoor)  zal eind januari 2017 loops gaan worden. Ook zij mag dan gedekt worden. Inéz is de moeder van het Teckel Trail N-nest  (Teckel Trail Niels is haar zoon) en ze mag een tweede nestje krijgen. Inèz is een prachtig gebouwde donkere wildkleurige  teckeldame met een mooie baard. Inèz is vrolijk, ondernemend, heel lief, rustig en stabiel. Ze is een echte knuffelteckel!


Mocht u interesse hebben in een pup van ons, neem dan contact met ons op! Ik noteer dan uw gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres) en de voorkeur voor een reutje of een teefje.